Transparent

Herluf

Filtrer

Dansk design, når det er bedst

Herluf Design går helt tilbage til år 1966, hvor konfektionsfabrikken blev grundlagt af Herluf Nielsen i Give. I dag drives forretningen som et familieforetagende. Brandet har gjort etik og kvalitet til sine mærkesager. Dyrevelfærd og produktion foregår altid under ordnede forhold og er af aller højeste prioritet.  Alle kollektioner, der modtages fra deres producenter i udlandet, går igennem en skarp kvalitetskontrol, hvor alt gennemtjekkes for fejl og efterstryges og hænges på bøjle, inden levering til butikker. Det høje niveau af kvalitetskontrol betyder, at der kun yderst sjældent er reklamationer på deres overtøj. 

 

Herluf Design jakker

Overtøj fra Herluf Design er lig med kvalitet i skønne farver og flotte designs. Det er til kvinden, som ikke går på kompromis med kvalitet - og som gerne vil have et stykke overtøj, der holder mange sæsoner i træk og som kke går af mode. Det tidsløse design, der går igen på samtlige frakker og jakker, er din garanti for et langtidsholdbar stykke overtøj. Vil du samtidig også gerne skille dig lidt ud - på den gode måde, så er en jakke/frakke fra Herluf Design et must i garderoben. 

Tag et kig på vores udvalg her på webshoppen og find din Herluf design frakke favorit.

Har du brug for hjælp til din stil?

Har du svært ved at finde din stil, eller vil du bare gerne vide, hvilke farver der klæder dig? Vi hjælper dig gerne videre. Hos Lis G er vi altid klar med råd og vejledning, hvis du ønsker det. Du kan altid kontakte vores kundeservice;
Mandag - Torsdag 9.00 - 16.00, samt Fredag 09.00 - 14.00. Vi er her for at hjælpe dig med din stil og din nye garderobe.

Ønsker du hjælp til din bestilling, fremsendte varer eller andet, så kontakt også gerne vores kundeservice på tlf. 75 50 46 20.