Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Sådan handler du hos lisg.dk

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:
1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
5. Godkend købet og betal.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på webshoppen. Du vil få en ordrebekræftelse tilsendt via mail ved købsøjebliket; hvis du f.eks. mister den og ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til katalog@lisg.dk - husk at give det navn der blev brugt ved bestillingen, samt adresse og dit ordrenummer hvis du har det.

 

Betaling
Du kan betale beløbet med Dankort, Visa-kort, Lis G Kundekort, Mastercard, Maestro og American expres. Bruges et af disse kort, beder vi dig skrive: HELE KORTETS NUMMER - UDLØBS-DATO og kontrolnummer. Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

Du kan også bankoverføre på reg. nr. 0759 - kontonr. 3224385330 eller vi kan sende dig et indbetalingskort (GIRO). Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.  

 

Fragt

Normal leveringstid i Danmark er 2-3 hverdage fra modtagelse af betaling. Efter katalogudsendelse og ved udsalg, kan der forekomme lidt længere leveringstid.

Normal vareafsendelse til andre lande er 5-8 dage fra modtagelse af betaling. Efter katalogudsendelse og ved udsalg, kan der forekomme lidt længere leveringstid.

 

Fragtpriser
49,00 kr for postpakke leveret på adressen.
39.00 kr for postpakke leveret på udleveringssted. 
39,00 kr (erhvervspakke) for pakke sendt til din arbejdsplads.
Alle pakker leveres af Post Nord.

Fragtpriserne trykt på bestillingskortet, er gældende dagspriser. Ved ændring, sker der regulering.

Ved salg til lande og områder uden for EU, fratrækkes Dansk moms. Salg til Grønland, Færøerne og Island, samt udlandet, kan kun ske mod forudbetaling, eller ved betaling med kreditkort (se under betaling). Efter bestillingen vil vi oplyse den samlede pris inkl. fragt, email eller telefon.

 

Fragt, Norge
Vi fratrækker den danske moms fra din ordre. Når pakken ankommer til Norge vil norsk moms og en toldafgift blive lagt til. Toldregler varierer fra land til land, så kontakt dine lokale toldmyndigheder, hvis du er i tvivl. Alle varer sendes med Post Nord efter gældende takst, dog max. 400 kr.

 

Fortrydelsesret  

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til katalog@lisg.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre (Lykkegaver kan kun returneres samlet).

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Ved returnering kan du benytte den vedlagte returlabel; 39 kr. vil blive trukket fra dit returbeløb i fragtomkostninger. Alternativt kan du sende pakken som postpakke og selv betale retur ved afsendelse; husk at bede om kvittering.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Ved returnering kan du benytte den vedlagte returlabel; 39 kr. vil blive trukket fra dit returbeløb i fragtomkostninger. Alternativt kan du sende pakken som postpakke og selv betale retur ved afsendelse; husk at bede om kvittering.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig (fratrukket fragt til retur hvis du benytter et returlabel), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Lis G Kolding ApS
Bredgade 8
6000 Kolding

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Husk at medbringe den ordreseddel du modtog sammen med varen, da den fungere som kvittering. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.  

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Lis G Kolding ApS
Bredgade 8
6000 Kolding

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Du kan bruge formlen bag på din ordeseddel og vedlægge den sammen med varen.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.  

  

Persondatapolitik  
I forbindelse med at du anvender hjemmesiden www.lisg.dk eller vores FaceBook side, så indsamler vi en række personoplysninger om dig og din adfærd på vores hjemmeside.

Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til og hvem der har adgang til oplysningerne. Dette website forpligtiger sig til at overholde de til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

 

De informationer vi indsamler vi om dig er:
Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger uden at du selv har givet os disse oplysninger. F.eks. når du køber online på www.lisg.dk eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan også have deltaget i en konkurrence eller en undersøgelse. Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os tilladelse til.
Vi indsamler dit for- og efternavn, køn, fysiske adresse, alder, e-mail, telefonnummer, tøjstørrelse, samt dine online aktiviteter f.eks. ved de bestillinger du har bestilt online. 

 

Hvad skal Lis G bruge mine informationer til?
På www.lisg.dk benytter vi cookies, til at registrere, hvad vores kunder ser på i webshoppen, styre købs flowet samt til at måle trafikken på vores hjemmeside. Vi benytter disse oplysninger til at forbedre vores hjemmeside og din brugeroplevelse, så du slipper for at indtaste dine oplysninger igen, hvis du er en tilbagevendende kunde.

 

Hvad er en egentlig en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tal, tal, tekst eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

 

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Personoplysningerne registreres hos Lis G Kolding ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på lisg.dk er Lis G Kolding ApS. 

 

Klageadgang

Du kan altid henvende dig til vores kundeservice, hvis der skulle påstå problemer. Enten pr mail: kundeservice@lisg.dk (vi svarer indenfor 5 hverdage) eller via telefon: +45 7550 4620 (Mandag-Torsdag 9 - 16.30, samt Fredag 9 - 16).

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 07/07/2018

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Lis G Kolding ApS
Bredgade 8

6000 Kolding

email: katalog@lisg.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________