Din kurv er tom.

Studio

Damemode til hverdag og fest

Mærket Studio er et af vores mange, lækre plus size mærker til damer. Dét der gør mærket helt unikt, er at tøjet både kan bruges til både hverdag og til fest. De mange styles er perfekte, når du vil se godt ud, men samtidig føle dig afslappet og godt tilpas. Vores udvalg her ved Lis G rummer rigtig mange lækkerier til alle årets sæsoner. De lækre styles få helt op til str. 64. 

Klæd dig godt på med vores Studio tøjmærke 

Når det bliver sommer, kan varmen gøre det lidt mere besværligt at være klædt godt på. Du vil gerne have noget løst og rart tøj, men samtidig skal det være flot at se på. Med dette tøjmærke får du altså begge dele. Vores udvalg rummer behagelig bukser og shorts med stretch i livet, løstsiddende toppe og lange kjoler samt cykelshorts til at have på indenunder. 

Med vores Studio tøj til damer kan du også blive klar til efterår- og vintersæsonen. Mærket byder på nogle praktiske jakker i stilrent design, samt gode jeans, lune cardigans og bløde tunikaer. Mærket følger moden og byder på flotte farver og mønstre. Du kan derfor altid blive klædt godt på med vores tøj fra Studio mærket. 

Har du brug for hjælp til at vælge dit næste sæt tøj? Er det til hverdag eller til fest? Træd blot ind i vores dametøjsbutik i Kolding midtby, eller fang os på telefonen. Her hos Lis G glæder vi os altid til at hjælpe dig med at finde det helt perfekte tøj, hvad enten det er til hverdag eller til fest.