Din kurv er tom.

Windfield

Dette danske brand byder på lækre kvalitetsvarer i god kvalitet. Brandet har lavet tidløse jakker til kvinder i hele Skandinavien siden 1986 og er især kendte for deres optimale pasforme, og farver der følger tidens trends. Hos Lis G er vi stolte over at forhandle disse moderigtige kvalitetsjakker, som passer til plus size kvinder op til str. 64.

Windfield jakker til flere sæsoner

Enhver sæson på året kræver en bestemt type overtøj. Dunjakken til de kolde vinterdage. Den lette frakke til forår eller sommer. Og den vindtætte jakke til efterår. Blandt udvalget fra dette mærke finder du jakker til enhver sæson. De har alle behagelige pasforme og er produceret i miljøvenlige materialer som polyester, ægte pels fra humane forhold, dun og fjer samt akryl. Det er nogle gode materialer, der gør, at din jakke kan holde i mange år og ikke bare bliver slidt op efter en sæson. 

Lis G har også valgt mærket, da det er særdeles moderigtigt. Med tidløse og enkle designs kan du bruge jakkerne fra Windfield i flere år i træk. De simple, men flotte designs kan derfor passe til flere mode sæsoner. 

Det kan være svært at vælge den helt rigtige jakke, hvad enten det er en forårsjakke eller vinterfrakke. Vores mission er at yde den bedste kundeservice. Derfor kan du altid spørge os til råds omkring størrelser, pasform og design. Du kan kontakte vores kundeservice eller besøge os i butikken i Kolding midtby. Hos Lis G er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte jakke, eller hvad du ellers måtte søge.