Din kurv er tom.

Persondata

Persondata politik

INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

I forbindelse med dit køb hos Lis G Kolding ApS registrerer vi følgende person oplysninger::

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefon nummer
  • Betalings oplysninger
  • Tøjstørrelse
  • Farve

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt,  for at vi kan levere de varer du har bestilt.

Oplysningerne opbevares i vores ordre behandlings system som er beskyttet af adgangs kode og kun bruges af de medarbejdere der har med ordrebehandling at gøre.

Hvis du har bestilt varer til levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, samt telefonnummer blive udleveret til vores fragtfirma, pt. Postnord med henblik på levering af dine indkøb.

Behandling af personoplysninger - samtykke

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrev er din mailadresse registreret i vores nyhedsbrev modul der bruges til at give tilbud og relevant information i forbindelse med markedsføring af Lis G indtil det ikke længere er relevant.

Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på katalog@lisg.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve, Lis G magasinet , Kataloger og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af et køb eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

3. Parter

Vi bruger følgende 3. partner hvor dine person oplysninger kan indgå.
 

DIBS:  

Til håndtering af  køb hvor betaling foregår med kreditkort på vores webshop www.lisg.dk

Riveronline:

Til optimering af vores webshop www.lisg.dk  via google analytics.

Mindthemedia:

Til programmering af  webshop www.lisg.dk samt indsamling og opbevaring af e-mailadresser til brug for udsendelse af nyhedsbreve, anvender vi Createsend fra Mindthemedia..

Vi har indgået databehandler aftaler med disse 3. parter , hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler, om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med.

Dette kan ske ved henvendelse til

Lis G. Kolding ApS.
CVR-nr.. 32677207
Bredgade 8
6000 Kolding
Tlf.: 75 50 46 20
E-mail: info@lisg.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret hvilke oplysningerne vi har registreret om dig.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. info@lisg.dk

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse,så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Lis G ´s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Hvordan kan du se dine personoplysninger?

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som vi har registreret om dig hos Lis G , skal du rette henvendelse på info@lisg.dk  eller telefon 75 50 46 20. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Hvordan beskyttes dine personoplysninger?

Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve dem slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.