Din kurv er tom.

SHORTS

Shorts kvinder

Køb flotte shorts til sommeren hos Lis G. Her på siden har vi samlet vores store udvalg af shorts, så du nemt og let kan finde det par, som du leder efter. Vi forhandler kendte mærker som Handberg, Pronto, Zoey, Zhenzi, Caroline, Studio, Zizzi, og Ciso. Shorts til kvinder - til hver en stil og lejlighed.

Vi har gjort os umage med at finde korte bukser til kvinder med former. Mange af vore bukser er med elastiklinning, stretch stof og brede ben, så de er behagelige at have på - samtidig med, at de er stylede og smarte. 

Et af vores mest populære brands, Zizzi, er leveringsdygtige i flere lækre styles - og til gode, overkommelige priser. Vælg bl.a. et par korte twill-shorts, der har for og baglommer og bæltestrop i farverne sort og oliven. Eller hvad med et par klassiske denimshorts, der lukkes med lynlås og knap. De populære bukser passer til alt og fås i farverne denim og sort. Et klassisk stykke tøj, du må have i dit klædeskab til sommeren. 

Er du mere til den mønstrede udgave af den korte buks, så vil modellerne fra Pronto højst sandsynligt vække begejstring hos dig. Gængs for alle varianterne fra Pronto, er brede komfortable ben og en behagelig elastiklinning  - og til meget overkommelige priser, så du kan sagtens købe nogle stykker af denne populære buks, så du med god samvittighed kan variere dit outfit hele sommeren.