Transparent

Adia

Er du lidt i krise, eller bare i tvivl om, hvad du skal vælge? Mangler du gode råd og vejledning omkring størrelser eller pasform? Så kan du altid kontakte vores kundeservice. Hos Lis G står vi nemlig altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt perfekte outfit til både hverdag og fest.

Filtrer

Udforsk det store udvalg af Adia tøj

Hos Lis G er det ikke en svær kamp at finde tøj til større kvinder med kurver, vi sælger nemlig kun tøj til plus-size kvinder. Tøjet fra Adia er en god kombination af det rare, enkle, rolige og smukke, og hos Lis G finder du et stort udvalg af fine styles fra dette brand. Vores udvalg fra Adia byder på mange fine styles, og da brandet hvert år kommer med nye kollektioner, er du altid sikret opdateret moderigtigt tøj fra Adia.

Moderigtige styles

Med styles fra Adia er du sikker på at kvaliteten af dit tøj er i top. De mange fine styles er produceret i kvalitetsmaterialer, så du ikke behøves at gå på kompromis med noget. På trods af at kvaliteten er i top, finder du stadig styles fra Adia til fornuftige priser. Du kan eksempelvis kigge nærmere på en Adia kjole. Kjolerne fra brandet er enormt fine, og kan benyttes til flere forskellige anledninger afhængig af hvordan du styler dem. Du kan eksempelvis benytte en kjole til hverdag med et par sneakers og en cardigan, og selvsamme kjole kan du benytte til finere anledninger med et par fine stiletter eller sandaler og eventuelt med en blazer udover. Med den rigtige farvesammensætning samt pasform kan alle komme til at stråle i en Adia kjole.

Besøg vores shop online

Ønsker du at bestille tøjet hjem, så har du mulighed for 24/7 at bestille fra vores online shop

Du kan også kontakte os på +45 75 50 46 20, hvor vi har medarbejdere der sidder klar til at hjælpe dig med næsten alt ved telefonerne dagen lang. Mandag-torsdag kl. 9.00-16.00 og fredag kl. 9.00-14.00