Transparent

Adia

Er du lidt i krise, eller bare i tvivl om, hvad du skal vælge? Mangler du gode råd og vejledning omkring størrelser eller pasform? Så kan du altid kontakte vores kundeservice. Hos Lis G står vi nemlig altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt perfekte outfit til både hverdag og fest.

Filtrer

Feminine farver og designs

Lis G forhandler et væld af moderigtige dametøjsmærker til plus size kvinder helt op til str. 64. Adia er et af dem. Brandet henvender sig curvy kvinder i alle aldre. De feminine og stilrene designs er nemlig både flotte på hende pigen i starten af tyverne, der godt kan lide et frisk twist, men også hende damen i slutningen af tresserne, der søger rolige farver. Brandet fokuserer på at gøre tøjet både feminint og behageligt med fine blondedetaljer, flotte print, stretch og gode længder på toppe, bluser og kjoler. Mærket er en kombination af det rare, enkle, rolige og smukke.

Udforsk vores udvalg af Adia tøj

Udvalget hos Lis G er rigtigt stort. Det er nemlig et mærke, som vi er stolte over at tilbyde til dig med flotte former. Vores samling rummer mange fine styles, da brandet hvert år kommer med flere nye kollektioner. Derfor er vores udvalg også altid opdateret på den seneste mode indenfor bluser, bukser, jeans, toppe, tunikaer, t-shirts, jakker, tørklæder, skjorter, kjoler, stumpebukser, habitjakker, kimonoer, leggins, underkjoler, nederdele, cardigans og frakker. Et par gode bukser er essentielle i din hverdag. De er lette lige at springe i, når du skal tidligt ud på en kort tur eller have en let og simpel påklædning til arbejdsdagen eller til fridagen i hjemmet. Adia bukser kommer i flere varianter. Fælles for dem alle er, at de er yderst behagelige at have på.

Du kan uden tvivl finde en model, der lige netop rammer din ønskede pasform. Har du det f.eks. lidt træls med lange bukser, der går helt ned over anklen, så har vi også et godt udvalg af stumpebukser fra Adia. De er super lækre til forår og til sommer. Er du slet ikke fan af bukser, så kan du også finde nogle gode stretch leggins, der passer perfekt til en lang top eller tunika. En Adia bluse er også et must i din garderobe. Du kan både finde lette bluser i tyndt og lækkert stof samt store, varme bluser i blødt og behageligt materiale. Bluserne er super feminine med blomster, blonder og kvindelige farver. De pæne bluser kan kombineres med både bukser, stumpebukser eller leggins. De fleste har nemlig en god længde, så de ikke stumper, men går lidt ned over numsen. Med Adia er kvaliteten af dit tøj også rigtig god.

De flotte styles produceres i kvalitetsmaterialer, som blandt andet tencel (denim look), polyester, viskose, chiffon og bomuld. I de fleste modeller er der tilføjet lidt elastan for at gøre f.eks. bukser og habitjakker mere "stretchy" og behagelige at have på. Samtidig med, at kvaliteten er i top, er prisen det faktisk også. Med dette brand kan du derfor købe prisfornuftigt, behageligt og moderigtigt tøj til brug i hverdagen.