Transparent

PONT NEUF

Filtrer

PONT NEUF

Hos Lis G finder du et stort udvalg af moderigtigt tøj til enhver smag og anledning, og PONT NEUFS styles er bestemt ikke en undtagelse. PONT NEUF er et brand med fine designs i høj kvalitet, til plus size kvinder. Tøjet fra PONT NEUF består i høj grad af diversitet, med fokus på både simple og mere vovede styles og print.

Unikke mønstre og prints

Ønsker du at spice din hverdag op med fine prints og flotte mønstre. Så er der et stort udvalg af forskellige unikke mønstre og fine prints at finde hos PONT NEUF. Her finder du både prikker og øvrige abstrakte prints, så du kan finde noget til din personlige smag.

PONT NEUF tøj

PONT NEUF har et stort udvalg af moderigtigt tøj, herunder kjoler, bukser og meget mere. Tøjet fra PONT NEUF kan man både mixe og matche på kryds og tværs, og mange af modellerne kan både benyttes til hverdag og til fest. Alt afhængig af hvordan man styler og sammensætter de forskellige styles, kan de benyttes til forskellige anledninger. Med den rigtige farvesammensætning samt pasform kan alle komme til at stråle i PONT NEUF tøj.

Moderigtigt

PONT NEUF følger tidens trends, og sikrer at du får moderigtigt tøj til fine priser. Mærket byder desuden på en række fine farver og mønstre, som passer til flere forskellige anledninger. Uanset om du mangler et outfit til en bestemt anledning, eller om du generelt mangler at friske garderoben op, så har PONT NEUF et stort udvalg til flere forskellige anledninger. Så hvis du vil sikre dig moderigtigt, komfortabelt tøj, så er tøjet fra PONT NEUF bestemt et kig værd. Måske du er heldig og kan finde det perfekte outfit til de kommende begivenheder.

Plus-size kvindetøj

Hos Lis G er det ikke en svær kamp at finde tøj til større kvinder med kurver, vi sælger nemlig kun tøj til plus size kvinder. Vi sætter en dyd i at hjælpe dig med at finde netop det du søger. Hos Lis G går vi op i høj kvalitet og kombineret med god service ønsker vi altid at hjælpe vores kunder. Hvem siger det skal være kedeligt at klæde sig på som plus size?