Transparent

Pronto

Filtrer

Stort udvalg

Pronto består af et bredt udvalg af simple styles i fine farver samt prints og flotte mønstre. Hos Pronto finder du noget til enhver smag, og ikke mindst til enhver lejlighed. Om du er på jagt efter tøj til finere anledninger eller om du jagter styles til at friske hverdagen op, så er der altid et stort udvalg af forskellige styles hos Pronto.

Plus-size kvindetøj

Hos Lis G er det ikke en svær kamp at finde tøj til større kvinder med kurver, vi sælger nemlig kun tøj til plus-size kvinder. Vi sætter en dyd i at hjælpe dig med at finde netop det du søger. Vi har et bredt udvalg af forskellige brands, herunder vores eget brand Pronto. Pronto er stablet på benene med kærlighed og en passion for plus-size kvindetøj, for at alle vores kunder kan finde noget til deres smag. Hos Lis G går vi op i høj kvalitet og kombineret med god service ønsker vi altid at hjælpe vores kunder. Hvem siger det skal være kedeligt at klæde sig på som plus-size?

Klassiske og tidløse designs

Hos Pronto finder du et bredt sortiment af klassiske og tidløse designs. Her finder du et væld af klassiske farver der år efter år stadig hitter. Prontos designs er trendy og farverige der matcher sæsoners hotte trends. Hos Pronto finder du moderigtige styles som følger tidens trends, så du er sikker på at finde det perfekte outfit til alle anledninger.

Besøg vores shop online

Ønsker du at bestille tøjet hjem, så har du mulighed for 24/7 at bestille fra vores online shop.

Du kan også kontakte os på +45 75 50 46 20, hvor vi har medarbejdere der sidder klar til at hjælpe dig med næsten alt ved telefonerne dagen lang. Mandag-torsdag kl. 9.00-16.00 og fredag kl. 9.00-14.00