Transparent

Pronto

Filtrer

Skønne Pronto Woman's Wear hitter hos store piger

Lis G. byder på skønne designs til store piger og tilbyder styles helt op til str. 64. Pronto dametøj giver dig også stor valgmulighed, når det gælder de store størrelser. Her kan du bl.a. glæde dig over:

  • Lækker pasform

  • Høj komfort

  • Stretchy materialer

  • Feminine designs

Der er noget for hver en smag og ikke mindst til hver en lejlighed, når du går på opdagelse i det altid spændende tøj fra Pronto. Vi glæder os til at klæde dig på med alt det bedste fra den store mode-verden. Du får naturligvis altid hurtig levering og service i særklasse hos Lis G. Hos Lis G. finder du et stort og spændende udvalg af Pronto Woman designs, der byder på noget til såvel hverdag som festlige lejligheder. Forkælelsen er stor med de mange udsøgte materialer, den høje kvalitet og de spændende designs. Vi byder på:

  1. Klassiske og tidløse designs med farver, der hitter år efter år

  2. Trendy og farverige designs, der matcher sæsonens mest hotte trends

Hvem siger, at det er kedeligt at klæde sig på som plus size? Hos Lis G. bliver hver dag til en fest, og festlige lejligheder bliver så meget sjovere og mere dekorative med det bedste af det bedste fra bl.a. dette hollandske brand. Pronto tøj er kommet for at blive - her bliver det let kærlighed ved første blik, når du først har set og mærket den altid høje kvalitet fra dette mærke.