Transparent

Aprico

Hos Lis G er vi stolte af det brede sortiment af Aprico tøj online, som vi tilbyder her. Et brand, der i den grad er kommet for at blive med ren forkælelse i friske, farverige og tilmed dristige designs. Her er der noget til både hverdag og fest og ikke mindst masser af komfortable design til plus size piger. Med udsøgt feminin finish og masser af fristende prints, så kan det være næsten svært at vælge.

Filtrer

Aprico tøj - Frisk forkælelse til store piger

Det er bare lidt sjovere at handle tøj til store piger her hos Lis G. Vi har nemlig gjort os umage for at finde noget til enhver smag og ikke mindst noget til enhver lejlighed. Dette mærke er en del af det danske Pardon Clothing A/S, der siden år 2000 har budt på et væld af stilsikre og ikke mindst trendy mærker og designs til bl.a. kvinder med smukke frodige former. Især dette mærke har opnået stor popularitet grundet de ofte lidt dristige designs fyldt med flotte farver.

Høj kvalitet - uanset design

Du kan altid være sikker på modetøj til store piger i høj kvalitet, når du handler hos os. Vi har nemlig udvalgt alle vores mærker med stor omhu. Her har du også at gøre med et brand, der har specialiseret sig i valg af materialer med stor farveægthed og former, der holder. Tilsæt endvidere masser af designs med spændende længder, former og snit som bl.a.:

  • Bluser

  • Cardigans

  • Skjortekjoler

  • Bukser

Det er som en symfoni af godt humør, når du kigger de mange kollektioner igennem, som dette mærke stolt kan vise frem. Vi er stolte af at have dette mærke i vores sortiment - et mærke, der er fyldt med frisk forkælelse i høj kvalitet... ja det er næsten som fornyet energi til garderoben.

Sidder behageligt på kroppen

Bag dette brand står designere, der tænker på komforten med bløde sømme og stor fleksibilitet. Uanset om du vælger lækkerier til hverdag eller festlige lejligheder, så er der dømt:

  1. Perfekt pasform

  2. Høj komfort

  3. Komfortable materialer

Her finder du bl.a. kollektioner med høj grad af bomuld i deres designs - et behageligt materiale, der er let at vaske og holder farver og form vask efter vask. Bestil Aprico tøj allerede i dag - vi sørger for hurtig ekspedition af din ordre.