Transparent

Zhenzi

Filtrer

Tøj med en mission

I mange år var tøj til kvinder med kurver kendetegnet ved at være en smule oversize og løst. Tanken bag filosofien var god nok: Løst tøj kan nemlig skjule dét, man som kvinde ikke ønsker fokus på.

Her bliver der imidlertid gjort op med denne tankegang. For det første fordi løst tøj kan have den uønskede sideffekt, at man som kvinde kan komme til at gemme sine fortrin væk.

For det andet fordi der ikke er nogen grund til at gemme sig væk. Alle kvinder har nemlig noget at byde på og med den rigtige pasform og farvesammensætning kan alle komme til at stråle.

Bliv den bedste udgave af dig selv med lækkert tøj med god pasform.

Smart på jobbet med et par Zhenzi bukser

Her finder du både tøj til hverdag og fest – og mange modeller kan bruges til begge dele. Det hele afhænger af, hvordan du styler og sammensætter de forskellige dele.

Særligt bukser med stretch er populære. De sidder godt på selv de blødeste lår, er behagelige at have på og har et flot snit, som nemt lader sig kombinere med både en t-shirt, skjorte eller bluse.

Leder du efter nogle gode basisstyles til din garderobe er et par bukser – eller to - et must have.

Klar til fest med en Zhenzi kjole

Der er også designet og produceret en række flotte kjoler og tunikaer. Både som klassiske ensfarvede modeller, der gør sig godt til sæsonens store fester - og i farverige mønstre, som følger det øvrige modebillede.

Farverne går i øvrigt ofte igen fra style til style, hvormed du nemt kan kombinere eksempelvis din blomstrede tunika med et par matchende bukser i samme grundnuance.

Mange kjoler egner sig i øvrigt også fint til hverdagsbrug. Det er en stor fordel, fordi din indkøbte festkjole får nyt liv i hverdagene der følger og derfor ikke blot kommer til at ende sine dage næsten ubrugt bagerst i tøjskabet.