Transparent

Zhenzi

Filtrer

Zhenzi’s mission

Hos Zhenzi ved de at kendetegnet for tøj til større kvinder før i tiden var tøj der var oversize og sad en smule løst. Tanken bag denne tendens var god nok, for løst tøj kan netop skjule det man ikke ønsker at sætte fokus på. Men hos Zhenzi vil de gerne bryde op mod denne tendens. Først og fremmest grundet løst tøj kan have den uønskede effekt, og komme til at gemme for meget væk. For det andet er der absolut ingen grund til at gemme sig selv og sin krop væk. Der er nemlig ingen rigtig eller forkert krop, og med tøj der passer til de forskellige kroppe kan større såvel som mindre kvinder stråle i et flot outfit med den rigtige pasform.

Zhenzi tøj

Zhenzi har et stort udvalg af moderigtigt tøj, herunder kjoler, bukser og meget mere. Tøjet fra Zhenzi kan man både mixe og matche på kryds og tværs, og mange af modellerne kan både benyttes til hverdag og til fest. Alt afhængig af hvordan man styler og sammensætter de forskellige styles, kan de benyttes til forskellige anledninger. Med den rigtige farvesammensætning samt pasform kan alle komme til at stråle i Zhenzi tøj.

Festlige anledninger med en kjole fra Zhenzi

Mangler du tøj til en finere anledning, så er Zhenzi et oplagt valg. Med sit store udvalg af fine kjoler burde der være noget til forskellige smage. Hvad end du er til spraglede mønstre, unikke prints eller mere simple kjoler, så er der nok at vælge imellem hos Zhenzi. Mange af Zhenzis kjoler egner sig også til hverdagsbrug, så du ikke behøves at gemme kjolen væk så snart den er blevet anvendt til den indkøbte begivenhed. Med en kjole fra Zhenzi kan du ikke gå helt galt i byen!

Tøj til hverdagsbrug og festligere anledninger

Som med så meget andet tøj, kan du mixe og matche de mange forskellige styles fra Zhenzi. Hvad end du leder efter et finere outfit eller nyt til hverdagsgarderoben så finder du helt sikkert noget hos Zhenzi.

Besøg vores shop online

Ønsker du at bestille tøjet hjem, så har du mulighed for 24/7 at bestille fra vores online shop.

Du kan også kontakte os på +45 75 50 46 20, hvor vi har medarbejdere der sidder klar til at hjælpe dig med næsten alt ved telefonerne dagen lang. Mandag-torsdag kl. 9.00-16.00 og fredag kl. 9.00-14.00