Transparent

Chalou

Hos Lis G finder du et stort udvalg af smart tøj til kvinder i størrelse 42 - 64. Skal du have fornyet garderoben eller blot piftet den op, så er personalet hos Lis G webshop klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Vi deler også meget gerne ud af egne erfaringer.

Filtrer

Populært tøjmærke

Vi sætter en ære i at have så høj en kundeservice som overhovedet muligt, derfor har vi også medarbejdere, der sidder klar ved telefonerne dagen lang – de vil være behjælpelige med de spørgsmål, du har i forbindelse med bestilling, fremsendte varer eller noget helt tredje. Kig med her på webshoppen og lad dig blive inspireret til dit næste køb. Forkæl dig selv med tøj fra Chalou. Navnet emmer af eksklusivitet og lækkerhed – præcis som tøjet fra Chalou/ Sempre Piu. Hos Lis G har vi en flot Chalou bluse med halsrør i en blød bomuldskvalitet med rigtig god stretch. Halsrøret er perfekt til den kolde tid, men kan også tages af, så blusen kan anvendes på alle tider af året og samtidig give lidt afveksling til garderoben.

Chalou bukser fra Sempre Piu kan være et perfekt match til blusen af samme mærke. Bukserne har skønne detaljer, der pepper looket op, så et moderigtigt look er inden for rækkevidde. Pynteknapper, ekstra forlommer eller skrålommer er blot nogle af de detaljer, der gør, at bukser har vundet indpas hos de mange modebevidste plus size kvinder. De skønne detaljer, der går igen i alle kollektioner, er kernen i designet fra Chalou – og hele årsagen til den popularitet, som Chalou/Sempre Piu har blandt plus size kvinder.

Hurtig levering og gode priser

Top hele outfittet op med en Chalou jakke. Den smukke hørjakke fra Chalou lukkes med en knap foran. Jakken har en snor i halsen, som kan strammes ind, samt skulderpudder og to lommer på forsiden. Skulderpudderne giver en lige og stilfuld holdning – et ekstra touch til dit nye, eksklusive look med tøj fra Chalou. Kollektionerne fra Chalou kommer i et væld af smukke farver, størrelser og designs, så der er med garanti noget for enhver smag og til enhver anledning. Der kommer regelmæssigt nye designs og styles til, så det er bare med at følge med i kommende kollektioner fra Chalou. Find inspiration til dit næste køb af Chalou her på siden. Det populære brand vil med garanti sikre dig et stilfuldt og kvalitetsbevidst look.

Er du interesseret i et Lis G kundekort, som giver dig mulighed for at forny din garderobe og handle med det samme, selv om du ikke har kontanter lige nu og her. I samarbejde med Sparexpres tilbyder Lis G dig en attraktiv finansieringsordning, der giver dig fri handlefrihed på op til 30.000 kr. så du først skal betale dit første køb 6 måneder senere – helt rente- og afdragsfrit. Kontakt os og bliv oprettet helt gratis allerede i dag. Forkæl dig selv og få hjælp til en skøn, fornyet garderobe hos Lis G. Vi glæder os til at guide dig til det helt rigtige køb, men mest af alt glæder vi os til at få dig til at føle dig som en stil- og kvalitetsbevidst kvinde med hang til lækkert tøj.