Transparent

Studio

Filtrer

Praktisk påklædning i sommervejret

De fleste kender med stor sandsynlighed til problematikken med at finde fint men samtidig praktisk tøj om sommeren. Sommerens varme kan gøre det besværligt at være klædt ordentligt på, men med det store udvalg fra Studio er du bedre forberedt. Studio har både løst og komfortabelt tøj der samtidig er moderigtigt.

Unikke mønstre og prints

Ønsker du at spice din hverdag op med fine prints og flotte mønstre. Så er der et stort udvalg af forskellige unikke mønstre og fine prints at finde hos Studio. Her finder du både prikker, blomster og øvrige abstrakte prints, så du kan finde noget til din personlige smag.

Stort udvalg af forskellige styles

Studio rummer et stort udvalg af forskellige styles som passer til en række forskellige anledninger. Tøjmærket Studio har et stort udvalg af behagelige bukser samt shorts med stretch i livet. Desuden består sortimentet også af løstsiddende toppe, lange kjoler og cykelshorts til at kunne have på under.

Derudover tilbyder mærket også praktiske jakker i stilrent design. Desuden forhandles der også fine lune cardigans - perfekte til de koldere sommeraftener. Derudover finder du også et udvalg af behagelige jeans og bløde tunikaer. Studio rummer et væld af fine styles, hvad end du mangler at opgradere din sommer- eller vintergarderobe.

Moderigtigt

Studio følger tidens trends, og sikrer at du får moderigtigt tøj til fine priser. Mærket byder desuden på en række fine farver og mønstre, som passer til flere forskellige anledninger. Uanset om du mangler et outfit til en bestemt anledning, eller om du generelt mangler at friske garderoben op, så har Studio et stort udvalg til flere forskellige anledninger. Så hvis du vil sikre dig moderigtigt, komfortabelt tøj, så er tøjet fra Studio bestemt et kig værd. Måske du er heldig og kan finde det perfekte outfit til de kommende begivenheder.

Besøg vores shop online

Ønsker du at bestille tøjet hjem, så har du mulighed for 24/7 at bestille fra vores online shop.

Du kan også kontakte os på +45 75 50 46 20, hvor vi har medarbejdere der sidder klar til at hjælpe dig med næsten alt ved telefonerne dagen lang. Mandag-torsdag kl. 9.00-16.00 og fredag kl. 9.00-14.00