Transparent

by Caroline

Filtrer

Stort udvalg

Hos Lis G finder du et stort udvalg af de største mærker inden for plus-size mode til kvinder, og dette gør sig også gældende hos By Caroline. By Caroline udforsker unikke prints og fine mønstre så du kan købe unikke stykker tøj. Gå på opdagelse i By Carolines univers, og find en hel verden af enestående, forunderlige og ikke mindst indbydende designs. Med tøj fra By Caroline er du sikker på at finde tøj og styles der fremhæver dine flotte og feminine former på bedste vis.

Fine designs

Hos By Caroline finder du ikke blot et unikt plus-size tøjmærke, du finder smukke designs i mange spændende varianter. Skønne, elegante, farverige og stilfulde udtryk er blot nogle af de designs der springer i øjnene når du kigger sortimentet igennem. By Caroline er opbygget med en passion om at være et alsidigt plus-size brand, med fokus på noget til enhver smag. Du kan udforske din personlige stil, med de mange fine varianter dette brand tilbyder. Med de mange styles fra By Caroline er du sikret både at kunne finde praktiske, elegante, festlige, farverige og ikke mindst casual styles til din garderobe.

Følger årstidens trends

Med tøj fra By Caroline er du sikker på at finde styles der matcher årstidens trends og tendenser. De forskellige styles fra By Caroline tilbyder spændende designs, som kan være svære at vælge imellem. Her tilbydes en god blanding af klassiske designs og årstidens hotte trends, farver og former. Med styles fra dette mærke, gør det det lidt lettere for plus-size kvinder at klæde sig på i fine styles, samtidig med at det gør opgraderingen til garderoben lidt sjovere.

Besøg vores shop online

Ønsker du at bestille tøjet hjem, så har du mulighed for 24/7 at bestille fra vores online shop.

Du kan også kontakte os på +45 75 50 46 20, hvor vi har medarbejdere der sidder klar til at hjælpe dig med næsten alt ved telefonerne dagen lang. Mandag-torsdag kl. 9.00-16.00 og fredag kl. 9.00-14.00