Transparent

by Caroline

Filtrer

Populært modetøj

Lad hver dag blive en fest med smukke designs i mange spændende varianter fra denne designer. Skønne, elegante, farverige og stilfulde udtryk er blot nogle af de designs, der lokker, når du kigger sortimentet igennem. Skab din helt egen personlige stil med spændende varianter fra dette mærke. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når du skal forkæle dig selv og din garderobe med alt det bedste fra dette populære mærke.

Hos Lis G byder vi på en verden af smart modetøj til store piger og plus size kvinder. Vi byder på:

  • Plus size tøj til kvinder op til str. 64

Glæd dig til at gå op opdagelse i en hel verden af enestående, forunderelige og ikke mindst indbydende designs, der i den grad fremhæver dine flotte feminine former på bedste vis.

Smart By Caroline tøj til store størrelser

Tøj fra dette mærker gør det altså bare lidt mere lækkert og smart at være plus size. Her får du så spændende designs, at det kan være næsten umuligt at vælge. Vi har fundet de mest spændende lækkerier frem til dig af både klassiske designs og årstidens mest hotte trends, farver og former. Vælg imellem:

  1. Klassiske designs - klassiske og tidløse farver

  2. Hotte designs - årstidens mest trendy farver og former

Der er plads til lidt at hvert, når du udstyrer garderoben med lækkerier fra denne designer. Her kan du klæde dig praktisk på, elegant, festligt, farverigt og ikke mindst casual. Lis G er lidt ud over det sædvanlige for kvinder og plus size piger. Her har vi fundet creme de la creme frem til dig, der gerne vil have flotte, feminine og festlige designs, der tilmed matcher hverdag og arbejde. Forkæl dig selv - uanset alder og former med det bedste af det bedste fra Lis G. Vi leverer normalt indenfor 2-3 hverdag, så du hurtigt kan friske garderoben op med lækkerier fra den store mode-verden.