Transparent

Anita

Filtrer

Altid god pasform

Uanset om det er til store piger eller de lidt mindre størrelser, så er der designet med god pasform for øje. Der er kælet for alle de rigtige detaljer, så du kan få hverdags undertøj og lingeri, der føles dejligt at have på. Her får du designs med brug af og fokus på:

  1. Bløde materialer

  2. Høj komfort

  3. Lækker pasform

  4. Brede stropper

En Anita BH hos Lisg er ren forkælelse - det samme er tilfældet med både matchende trusser og trendy badetøj, der også er at finde i de spændende kollektioner. Her får du den perfekte gave til dig selv eller en du holder af. Der er intet som en blød pakke på en helt almindelig dag. Vi hjælper dig med at få garderoben helt up-to-date fra inderst til yderst og fra top til tå. Tag også et kig på vores store udvalg af bukser, bluser og strik til plus size piger og kvinder.

Populært mærke

Køb en Anita BH allerede i dag og glæd dig til masser af komfortabel elegance - her får du nemlig undertøj og lingeri, der egner sig både til sport, hverdag og festlige lejligheder. 

  • Undertøj med stor fleksibilitet

  • Tidløse designs

  • Op til str. 64

Der er som altid høj service, når du handler hos os. Vi trækker bl.a. først pengene fra din konto, når varen er afsendt. Vi leverer normalt indenfor 2-3 hverdage fra, at pengene er trukket på din konto.