Transparent

GOZZIP

Filtrer

Gozzip modetøj i høj kvalitet

Hos Lis G finder du altid smukke designs til plus size kvinder i høj kvalitet, og dette spændende mærke er bestemt ingen undtagelse. De mange spændende styles har alle fokus på:

 • Nøje udvalgte materialer efter årstidens trends

 • Skønne og stretchy pasformer

 • Høj komfort og bløde syninger

 • Solide indfarvninger, der holder vask efter vask

Der er bestemt dømt kvalitet i særklasse med dette skønne mærke. Ikke alene får du designs, der helt er i tråd med årstidens mest hotte trends - du får også komfort i særklasse. Forkæl dig selv og dine skønne kvindelige former med lækkerier fra dette altid skønne og modige mærke, hvor du også kan finde designs med kant. Her kan din personlighed i den grad få lov til at komme til udtryk.

Moderigtigt Brand

Hos Lis G. er vi stolte af vores samarbejde med dette spændende brand, der hurtigt kan gøre din dag mere flot, feminin, festlig og måske ligefrem forførende. De mange smukke og indbydende designs sætter nemlig den kvindelige form i fokus i dens mange smukke varianter. Her får du designs med fokus på:

 1. Feminint look

 2. Romantisk stil

 3. Et væld af lækre detaljer

 4. Design med kant

 5. Luksus i særklasse

Du kan roligt glæde dig, der er nemlig dømt creme de la creme indenfor smart og komfortabelt modetøj til store damer. Her bliver det aldrig kedeligt at handle ind til såvel basis-garderobe som festlige lejligheder. Sortimentet fra dette professionelle mærke byder nemlig på et væld af styles, der kan matches og mixes til både hverdag og fest. Kun fantasien sætter grænser for de mange valgmuligheder, når du går på opdagelse i dette spændende inferno af mode til store kvinder i høj kvalitet. 

Gozzip kjole i smukt design

Der er intet mere feminint end en smuk kjole. Dette skønne mærke byder på det ene indbydende og feminine design efter det andet. Intet under, hvis du har svært ved at vælge. Her finder du nemlig:

 • Kjoler til store kvinder i trendy designs med årstidens mest hotte farver

 • Kjoler til store kvinder i klassiske designs med tidløse farver, der hitter sæson efter sæson

Forkæl dig selv, din krop og din garderobe med skønne designs og feminine lækkerier fra denne skønne producent. Mon ikke dine omgivelser vil kigge beundrende til med smukke farver og former fra dette spændende mærke?

Lækker Gozzip tunika i spændende varianter

Tunikaer til plus size er bestemt ikke kedelige, når du handler hos Lis G. Her finder du, som med alt vores modetøj, tøj helt op til str. 64. Lad bare dine kvindelige former forkæle med skønne designs som bl.a. tunika, der passer perfekt til både hverdag som fest. Vi byder, ud over et væld af smukke og feminine designs i høj kvalitet, på altid god service og ikke mindst priser, hvor alle kan være med. Vi forkæler gerne dig og dine feminine former med det bedste af det bedste. Besøg også vores spændende butik på Bredgade 8 i Kolding.