Transparent

GOZZIP

Filtrer

Gozzip modetøj i høj kvalitet

Hos Lis G finder du et stort udvalg af moderigtigt tøj til enhver smag og anledning, og Gozzips styles er bestemt ikke en undtagelse. Gozzip er et brand med fine designs i høj kvalitet, til plus size kvinder. Tøjet fra Gozzip består i høj grad af diversitet, med fokus på både simple og mere vovede styles og print.

Unikke print og farver

Er du vild med et væld af farver, fine blomsterprint med mere, så er Gozzip bestemt et brand for dig. Gozzips udvalg hos Lis G indeholder et stort udvalg af tøj til flere forskellige anledninger. Her finder du blandt andet et stort udvalg af t-shirts i et væld af farver, hvis du ønsker lidt farve på hverdagens tilværelse. Du kan også finde fine blomsterprint til weekendens festligere anledninger. Ønsker du at skabe en festligere stemning i hverdagen, er der dog ingen der sætter en stopper for en fin kjole til hverdagen strabadser, tværtimod.

Følger årstidernes trends

Gozzip har højt fokus på årstidens trends, og sætter en dyd i at udleve disse gennem deres brand samt styles. Hos Gozzip får man ikke alene designs der matcher tidens trends – du er også sikret komfort ud over det sædvanlige. Ønsker du nyt tøj er udvalget fra Gozzip et oplagt valg, her kan du både finde designs med kant som kan udfordre din komfortzone, du kan også udfolde din personlighed med unikke prints samt farver. Her er dog også rig mulighed for at finde basic styles til garderoben.

Komfortabelt kombineret med moderigtigt

Hos Lis G er vi stolte af vores samarbejde med dette spændende brand. Gozzip producerer deres tøj af nøje udvalgte materialer, for at sikre at du kan nyde dine styles i lang tid. Herunder har de stretchy pasformer, høj komfort og bløde syninger. Desuden er der solide indfarvninger som sørger for at dit tøj holder farven vask efter vask. Desuden er Gozzip et brand med fokus på trends og mode, som sikrer at du altid kan finde moderigtigt tøj. Alt dette er med til at sikre tøj af høj kvalitet, til alle anledninger.

Mix og match

Som nævnt har Gozzip et stort udvalg af moderigtigt komfortabelt tøj til plus size kvinderne. Her er der altid rig mulighed for at kombinere basic styles med de lidt mere vovede. Her kan findes styles der kan kombineres til både hverdag og festlige anledninger – så hvad venter du på? Kun fantasien sætter grænser for de mange valgmuligheder og dit næste outfit.

Selvforkælelse eller gave til din kære?

Hvem elsker ikke følelsen af at opgradere sin garderobe? Hos Lis G er det i hvert fald noget vi elsker. Hvad enten du er på udkig efter tøj til dig selv eller dine kære, så finder du hos Gozzip et væld af fine muligheder der vil passe perfekt ind i deres nye garderobe, hvad enten det er en fin kjole, basic t-shirt eller andet. Gozzip er det perfekte brand hvis du er på udkig efter komfortable samt moderigtige designs.

Besøg vores shop online

Ønsker du at bestille tøjet hjem, så har du mulighed for 24/7 at bestille fra vores online shop.

Du kan også kontakte os på +45 75 50 46 20, hvor vi har medarbejdere der sidder klar til at hjælpe dig med næsten alt ved telefonerne dagen lang. Mandag-torsdag kl. 9.00-16.00 og fredag kl. 9.00-14.00