Transparent

Ciso

Filtrer

CISO – til den moderne pluspige

Er du også draget af de smukke farver og udsøgte materialer fra CISO, men er du i tvivl om, hvad klæder dig? Hos Lis G er vi altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Vi har kompetente medarbejder, der står klar til at tage godt imod dig i butikken i Kolding. Men vi har også medarbejdere, der sidder klar ved telefonerne dagen lang – de vil være behjælpelige med de spørgsmål, du har i forbindelse med bestilling, fremsendte varer eller noget helt tredje. Ring i dag og hør mere på telefon 75 50 46 20 og hør mere om moden allerede i dag. CISO er til kvinder, der tør skille sig ud fra mængden. Der er tænkt på det hele – alt lige fra god kvalitet, design, komfort til den helt rigtige pasform. Lis G tilbyder tøj fra det populære brand, og du kan finde tøj til alt lige fra hverdag, hjemlig hygge til byture og festlige lejligheder.

CISO byder på fire årlige kollektioner. En CISO kollektion byder på mere end blot flot design. Det danske brand er garant for at tilbyde tøj med en fantastisk pasform og et flot snit, der fremhæver dine feminine former på den mest attraktive måde. Lækre materialer, der giver tøjet sit kvalitetsstempel, er med til at forene mode og design til kvinder med former. Du er sikret et internationalt touch, der vil få dig til at skille dig positivt ud fra mængden. Opbyg din nye garderobe med CISO og få looket du altid har drømt om – til billige penge.

Lis G har samlet et stort udvalg af tøj fra det populære mærke. Du kan finde mange forskellige produkter fra CISO i smukke farver, størrelser og designs. Vi opdaterer løbende vores udvalg herinde på webshoppen, så du hele tiden er ajourført inden for de nyeste designs fra CISO.

Find inspiration til dit næste køb fra CISO her på siden. Det populære brand vil med garanti sikre dig en moderigtig garderobe med et feminint og internationalt touch, du ikke går galt i byen med.