Transparent

Ciso

Filtrer

CISO til den moderne pluspige

CISO er et brand med fokus på tøj til plus-size kvinder, der byder på mere end blot flotte designs. CISO er et brand der byder på en række styles i fine farver og udsøgte materialer. CISO har et stort udvalg af fine styles perfekt til en række forskellige anledninger. CISO er et brand med et stort udvalg til alle anledninger. Her finder du styles i topkvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med noget.

4 årlige kollektioner

CISO byder på 4 årlige kollektioner, så du er sikret, styles tilpasset tidens trends og tendenser. Kollektionerne byder dog på langt mere end blot flotte designs. Hos CISO er du sikret styles med god pasform samt et flot snit der fremhæver dine feminine former og kurver på en attraktiv måde. Med de lækre materialer er du sikker på at få styles i god kvalitet, som forener mode og design til kvinder med former.

Moderne styles

Det populære tøjmærke CISO, vil med garanti sikre dig en moderigtig garderobe. Med et feminint og internationalt touch går du ikke galt i byen med et outfit fra CISO. Med de unikke styles fra CISO vil du skille dig positivt ud fra mængden. Hos CISO kan du opbygge din drømmegarderobe og få de looks du altid har drømt om til billige penge.

Skil dig ud

CISO producerer styles til kvinder der tør skille sig ud fra mængden. Her er tingene ikke tilfældigt og der er tænkt på det hele ned til mindste detalje fra design, komfort til den helt rigtige pasform. Her finder du både styles til den næste fine anledning og til hverdagsgarderoben. Drømmer du om at opgradere din garderobe med et par fine og unikke styles, så tøv ikke med at tage et kig på de fine styles fra CISO.

Besøg vores shop online

Ønsker du at bestille tøjet hjem, så har du mulighed for 24/7 at bestille fra vores online shop.

Du kan også kontakte os på +45 75 50 46 20, hvor vi har medarbejdere der sidder klar til at hjælpe dig med næsten alt ved telefonerne dagen lang. Mandag-torsdag kl. 9.00-16.00 og fredag kl. 9.00-14.00