Transparent

Zizzi

Filtrer

Find den rigtige Zizzi Kjole

Hos Lis G har vi altid et stort udvalg af tøj fra Zizzi. Så kan du selv bestemme, om du vil købe et helt outfit fra brandet, eller du vil kombinere med tøj, fra et af vores mange andre plus size brands. Zizzi er gode til kjoler. De har altid et bredt udvalg af modeller, der matcher forskellige kroppe. Så uanset om du er til skjortekjoler, slå-om-kjoler, tunikaer eller en hvilken som helst anden model, så kan du finde noget lækkert. Vi synes det er dejligt, at det er gået op for designerne, at en plus size krop ikke bare har én form, og at vi er forskellige typer, der har forskellige stile. Her synes vi virkelig, at Zizzi er lykkedes med at lave en kjole kollektion, hvor du - uanset hvilken type krop du har - kan finde lækkert mode rigtigt tøj. 

Zizzi bukser - passer også i længden

Nogle gange kan man godt tro, at brands der sælger tøj i store størrelser, bare laver en større version af tøjet, uden at tilpasse det til kropsudformningen. Hvem har ikke prøvet at købe et par bukser med en halv kilometer lange ben, fordi nogen har troet at livvidden er ligefrem proportional med benlængden? Vi har nok alle været der. Bukser fra Zizzi passer bare! Der er plads til lår og liv, og du kan - i langt de fleste tilfælde - tage dem på med det samme, uden at du skal have dem omkring en syerske først, for at få bukserne lagt op. Zizzi laver i øvrigt både lækre jeans og smarte bukser.

Find en fed Zizzi Jakke

Zizzi er også rigtigt gode til at lave jakker - både til sommer og vinter, til pæn og til hverdag. I alle kollektioner finder du jakker til et hvert formål. Tidligere har det fx været svært, at få en rigtig varm vinterjakke, hvis du er over en str. 46, men det har bl.a. Zizzi været med til at lave om på. Det samme gælder for softshell jakkerne, som er rigtigt populære overgangsjakker, og som også fungerer godt når den danske sommer er kølig og våd. Og så har Zizzi også næsten altid en lille fræk læderjakke i deres kollektion - sådan en du både kan brug som en fed sommerjakke, men som også fungerer som "prikken over I'et" i dit outfit om vinteren. 

Køb Zizzi hos Lis G

Vi elsker - ligesom Zizzi - kvinder med kurver, for I er bare meget sjovere at klæde på. Kom ind forbi butikken i Kolding og lad os hjælpe dig med at finde dit nye lækre outfit.