Transparent

Zizzi

Filtrer

Zizzi

Hos Lis G er vi stolte af at være forhandlere af brandet Zizzi, og hos Lis G har vi altid et stort udvalg af de mange styles fra Zizzi. Det er helt op til dig selv om du vil købe et helt outfit fra Zizzi eller om du vil kombinere det med tøj fra de mange øvrige plus size brands der forhandles hos Lis G. Zizzi har et stort udvalg af moderigtige styles, uanset om du er på udkig efter en ny kjole, et par smarte jeans, en ny jakke til den kommende sæson eller andet. Med tøj fra Zizzi kan du mixe og matche dine styles på kryds og tværs af brands og designs.

Zizzi kjoler

Hos Zizzi kan du altid finde et stort udvalg af fine kjoler til en række forskellige anledninger. Du finder et bredt udvalg af modeller der matcher forskellige kroppe, så du er sikker på at kunne finde en kjole til alle pasformer. Uanset om du er til skjortekjoler, slå-om-kjoler, tunikaer eller en hvilken som helst anden model, så er du sikker på at finde et stort udvalg af netop det du søger hos Lis G. Vi er glade for at det er gået op for designerne at en plus size krop ikke kun findes i en bestemt form og størrelse men vi er forskellige typer med forskellige former, størrelser og stilarter. Derfor er vi ekstra glade for at kunne repræsentere Zizzi hos Lis G da vi virkelig synes at de er lykkedes med at lave en kollektion af kjoler hvor du, uanset hvilken type krop du har, kan finde lækkert samt moderigtigt tøj.

Bukser fra Zizzi

Du kender sikkert til dilemmaet med at finde de perfekte bukser – enten passer de i længden ellers passer de i vidden – det perfekte fit er desværre svært at finde. Men hos Zizzi er du næsten sikker på at finde et par bukser der passer både i livvidden samt i længden. I bukser fra Zizzi er der både plads til lår og liv, og du vil i langt de fleste tilfælde kunne bruge dem direkte efter køb, uden at skulle have dem forbi en syerske først. Zizzi producerer i øvrigt både smarte bukser og lækre jeans, så du kan finde hvad du søger.

Køb Zizzi hos Lis G

Vi elsker - ligesom Zizzi - kvinder med kurver, for I er bare meget sjovere at klæde på. Kom ind forbi butikken i Kolding og lad os hjælpe dig med at finde dit nye lækre outfit.