Transparent

No.1 by OX

Filtrer

No.1 by OX

Hos Lis G er vi stolte af at kunne repræsentere brandet No.1 by OX. No.1 by OX er et tøjmærke der rummer et stort udvalg af behageligt samt flot tøj. Her er et stort udvalg af tøj til forskellige anledninger samt smag og behag. No.1 by OX tilbyder desuden en række fine farver samt mønstre som kan give lidt mere farve til hverdagen.

Plus-size kvindetøj

Hos Lis G er det ikke en svær kamp at finde tøj til større kvinder med kurver, vi sælger nemlig kun tøj til plus-size kvinder. Vi sætter en dyd i at hjælpe dig med at finde netop det du søger. Vi har et bredt udvalg af forskellige brands, herunder brandet No.1 by OX. Hos Lis G går vi op i høj kvalitet og kombineret med god service ønsker vi altid at hjælpe vores kunder. Hvem siger det skal være kedeligt at klæde sig på som plus-size?

Festlige anledninger med en kjole fra No.1 by OX

Mangler du tøj til en finere anledning, så er No.1 by OX et oplagt valg. Med sit store udvalg af fine kjoler burde der være noget til forskellige smage. Hvad end du er til spraglede mønstre, unikke prints eller mere simple kjoler, så er der nok at vælge imellem hos No.1 by OX. Mange af No.1 by OXs kjoler egner sig også til hverdagsbrug, så du ikke behøves at gemme kjolen væk så snart den er blevet anvendt til den indkøbte begivenhed. Med en No.1 by OX kjole kan du ikke gå helt galt i byen!

Fine designs

Hos No.1 by OX finder du ikke blot et unikt plus-size tøjmærke, du finder smukke designs i mange spændende varianter. Skønne, elegante, farverige og stilfulde udtryk er blot nogle af de designs der springer i øjnene når du kigger sortimentet igennem. Du kan udforske din personlige stil, med de mange fine varianter dette brand tilbyder. Med de mange styles fra No.1 by OX er du sikret både at kunne finde praktiske, elegante, festlige, farverige og ikke mindst casual styles til din garderobe.

Selvforkælelse eller gave til din kære?

Hvem elsker ikke følelsen af at opgradere sin garderobe? Hos Lis G er det i hvert fald noget vi elsker. Hvad enten du er på udkig efter tøj til dig selv eller dine kære, så finder du hos No.1 by OX et væld af fine muligheder der vil passe perfekt ind i deres nye garderobe, hvad enten det er en fin kjole, basic t-shirt eller andet. No.1 by OX er det perfekte brand hvis du er på udkig efter komfortable samt moderigtige designs.