Transparent

Only Carmakoma

Filtrer

Only Carmakoma kjole

Only Carmakomas kjoler er super fine til både hverdag og fest, og hos Lis G finder du et stort udvalg af kjoler. Uanset om du er på udkig efter en simpel kjole til hverdag eller en kjole til en finere anledning, så finder du med stor sandsynlighed det perfekte match hos Only Carmakoma. Kjolerne fra Only Carmakoma kan benyttes til mange forskellige anledninger afhængig af hvordan du styler dem. Du kan eksempelvis bruge en kjole til hverdag med et par sneakers og en cardigan, og selvsamme kjole kan du benytte til finere anledninger med et par fine stiletter eller sandaler og med en blazer udover.

Billige priser

Tøjet fra Only Carmakoma finder du til fornuftige priser, uden du behøves at gå på kompromis med kvaliteten. Hos Only Carmakoma går de op i høj kvalitet kombineret med fine styles. Du finder ikke blot tøj til fine priser, men også moderigtige styles til de forskellige årstider.

Moderigtige styles

Only Carmakoma er et brand der følger tidens trends, og sikrer at du får moderigtigt tøj til fine priser. Mærket byder desuden på en række fine farver og mønstre, som passer til flere forskellige anledninger. Uanset om du mangler et outfit til en bestemt anledning, eller om du blot mangler at friske garderoben op med nye fine styles, så har Only Carmakoma et stort udvalg til flere forskellige anledninger. Hvis du vil sikre dig moderigtigt, komfortabelt tøj, så er tøjet fra Only Carmakoma bestemt et kig værd. Måske du er heldig og kan finde det perfekte outfit til de kommende begivenheder.

Besøg vores shop online

Ønsker du at bestille tøjet hjem, så har du mulighed for 24/7 at bestille fra vores online shop.

Du kan også kontakte os på +45 75 50 46 20, hvor vi har medarbejdere der sidder klar til at hjælpe dig med næsten alt ved telefonerne dagen lang. Mandag-torsdag kl. 9.00-16.00 og fredag kl. 9.00-14.00