Transparent

ZOEY

Filtrer

ZOEY tøj online

Det skal være let at handle online - også selv om du er plussize. Hos Lis G tilbyder vi et bredt udvalg af kendte mærker til store piger. Vores online shop byder på det bedste af det bedste fra mærket ZOEY, og du får da også kvalitet, der holder. Her finder du bl.a.:

 1. Smukke designs lavet specielt til store piger

 2. Komfortabel pasform

 3. Stretchy materialer

 4. Farverige prints

Vi gør det let for dig at handle ZOEY online her hos Lis G. Gå på opdagelse i de mange spændende designs fra dette populære mærke - her finder du lækkerier i eksklusivt og trendy plus size mode.

Lækre bluser

Dette spændende mærke byder også på fantastisk ZOEY bluse. Her finder du et væld af forskellige pasformer, prints, mønstre og farvesammensætninger. Her leges der med forskellige længder og kurver, vidder og materialer. Du vil elske de mange farverige bluser i dette altid populære mærke. Find spændende varianter som:

 • Bluser med rund eller v-hals

 • Bluser med lige eller rund syning forneden

 • Bluser med lange eller korte ærmer

 • Bluser i klassiske designs eller trendy look

Det kan være svært at vælge, når der nu er så meget spændende at byde på i de altid innovative kollektioner fra ZOEY.

Smarte bukser

Dette mærke byder også på smarte bukser. ZOEY bukser er bestemt ikke kedelige. Her finder du altid flotte og indbydende designs i forskellige stilarter. Kollektionerne har gennem tiderne budt på:

 • Klassiske bukser i bl.a. stretch materiale

 • Trendy og farverige bukser i spændende cuts

 • Bukser i med forskellige ben-længder og vidder

Hverdagen kan hurtigt blive langt mere festlig med plus size bukser fra denne stilfulde producent.

Op til str. 56

De mange spændende designs som disse kollektioner byder på giver dig tunikaer, bluser, bukser, strik, skjorter og jakker i størrelser helt op til str. 56. Der er noget for hver en smuk og kurvet pige og kvinde, og der er designs, der matcher alle aldre. Nyd de mange spændende looks, som dette mærke byder på - det er ren forkælelse.

Ren forkælelse

Der er bare noget lækkert ved at iklæde sig dette altid eksklusive mærke. Der er kælet for detaljerne, og mønstre og farvesammensætninger udgør tilsammen med de altid indbydende materialevalg et smukt bud på det perfekte plussize kvindetøj. Både garderobe og krop og sjæl bliver forkælet, når du shopper dette populære brand her hos Lis G. Vi har sørget for de flotteste designs til altid lave priser. Du fortjener alt det bedste til dine flotte kvindelige former.

Hurtig levering

Din bestilling bliver normalt leveret 1-2 hverdage efter trukket betaling. Vi trækker pengene på dit kort, når dine varer afsendes.