Transparent

ZOEY

Filtrer

ZOEY tøj

Med tøj fra ZOEY er du sikker på at finde styles med smukke designs, specielt lavet til store piger. Derudover er du også sikker på at få tøj med en komfortabel pasform, i stretchy materialer med farverige prints. Hos Lis G har vi gjort det nemt for dig at handle tøj fra ZOEY – gå på opdagelse i dette univers og opdag en masse spændende designs fra dette populære brand.

Stort udvalg

ZOEY består af et bredt udvalg af simple styles i fine farver samt prints og flotte mønstre. Hos ZOEY finder du noget til enhver smag, og ikke mindst til enhver lejlighed. Om du er på jagt efter tøj til finere anledninger eller om du jagter styles til at friske hverdagen op, så er der altid et stort udvalg af forskellige styles hos ZOEY.

Zoey kjoler

Du kan finde et stort udvalg af kjoler fra brandet ZOEY. Her finder du et stort udvalg af fine kjoler som både kan benyttes til hverdag og fest. Alt afhængig af hvordan du styler din ZOEY kjole, kan du benytte den til forskellige anledninger. Dette sikrer dig at du ikke behøves at hænge kjolen bagerst i skabet når du har brugt den til en specifik anledning.

Innovative kollektioner

Hos ZOEY finder du spændende styles i de altid innovative kollektioner fra ZOEY. Med de unikke styles fra ZOEY sikrer du dig at hverdagen bliver langt mere festlig. Tøjet fra ZOEY består af et væld af flotte og indbydende designs i forskellige stilarter, så du altid er sikret at kunne finde noget til din stil.

Op til størrelse 56

De mange fine styles fra ZOEY kan findes i størrelser helt op til størrelse 56. Her finder du noget for enhver smag til kvinder med kurver, og med designs der matcher alle aldre og former. Opdag de mange fine looks dette mærke tilbyder i dag hos Lis G.

Fine mønstre samt farvesammensætninger

Ved at iklæde sig styles fra dette eksklusive mærke vil det helt sikkert sætte prikken over i’et. Her er der kælet for detaljerne samtidig med at materialevalget, mønstre og farvesammensætningerne tilsammen udgør det perfekte valg til plus size kvindetøj. Her er der rig mulighed for at forkæle dig selv eller en der står dig nært med tøj fra ZOEY.