Transparent

KK LUXURY

Filtrer

Bliv klar til fest med flotte kjoler

Det er altid en længere proces at vælge den helt rigtige kjole til den næste store begivenhed. Kjolen skal gerne være flot, men du skal også kunne føle dig tilpas i den. For sådanne store begivenheder som bryllup, barnedåb eller rund fødselsdag varer typisk en hel dag eller aften. 

Udvalget af Kirsten Krog kjoler rummer et væld af feminine kjoler, der samtidig er behagelige i pasformen og lavet i lette eller bløde materialer. Farver er der også mange af. Man siger typisk, at sort slanker, men det kan også anbefales at bevæge dig ud i mørke toner som fucia, lilla eller mørkeblå. Til sommerfester kan du vælge flotte mønstre og mere friske farver som pink og orange - det rummer vores udvalg nemlig også! Med en Kirsten Krog kjole kan du derfor forkæle dig selv med mange flotte styles, så du altid ankommer til festen med god stil. 

Dét at vælge en kjole til en stor og vigtig begivenhed er altid svært. Vi hjælper derfor gerne med gode råd til at finde den rette størrelse og den helt optimale pasform for netop dig. Kontakt vores kundeservice, eller kom ind i butikken i Kolding midtby. Vi er altid klar til at klæde dig på til fest!